Bagaimana untuk menambah keahlian di rumah dalam seminggu

Kebetulan kelebihan utama seorang lelaki bukan sahaja kecerdasan atau kekuatan, tetapi juga organ pembiakan. Alam semulajadi telah menganugerahkan beberapa lelaki dengan saiz zakar yang mencukupi, sementara yang lain mengalami keyakinan yang rendah terhadap kuasa lelaki mereka, menganggap lingga mereka tidak cukup panjang atau cukup tebal, berminat untuk membesarkan zakar, bolehkah ia dibuat lebih berkuasa di rumah. Terdapat banyak teknik untuk menyelesaikan masalah ini. Yang paling mudah diakses adalah urutan, senaman untuk pembesaran zakar.

senaman pembesaran zakar

Meningkatkan Maruah

Sudah tentu, sebelum melakukan latihan untuk meningkatkan ketebalan zakar dan panjangnya di rumah, anda harus memikirkan sama ada ini adalah kompleks psikologi. Angka normal adalah seperti berikut: ketebalan dari 3 hingga 4 cm, dan panjang dalam ereksi - 12-16 cm Jika bilangan kejantanan bertepatan dengan penunjuk ini, maka tidak ada yang perlu dibimbangkan. Jika masalah wujud, pertimbangkan urutan selamat di rumah, senaman untuk meningkatkan ketebalan atau panjang. Anda juga mesti sedar tentang faktor di mana sesetengah lelaki tidak boleh menerima urutan dan senaman yang boleh meningkatkan zakar. Ini adalah:

  • Trauma, pembedahan, neoplasma.
  • Pustular, berjangkit, penyakit kelamin.
  • Umur sehingga 16 tahun.

Untuk latihan, anda perlu menyediakan tuala terry lembut, pelincir, air panas, mengkaji kesusasteraan atau klip video tentang cara melakukan latihan untuk meningkatkan kuasa lingga. Pita sentimeter, buku nota, pensel diperlukan untuk mengukur kelelakian dan menetapkan perubahan dalam saiz. Untuk membesarkan lingga, digunakan:

  • Tindakan yang bertujuan untuk meregangkan otot, urut.
  • Peningkatan bekalan darah ke badan gua.
  • Senaman Kegel.
  • Kuasa atau regangan bulat.
  • Jelqing.

Adalah wajar bahawa tiada gangguan semasa kelas.

Crick

Regangan otot bertujuan untuk memanjangkan sedikit, pembesaran zakar. Sebelum memulakan latihan, adalah wajar memanaskan zakar dengan tuala yang dibasahkan dengan air panas (dengan berhati-hati agar tidak membakar kulit). Mampat panas perlu diadakan selama 10-15 minit. Pada masa yang sama dengan memanaskan badan, adalah wajar untuk melakukan urutan ringan. Selepas memanaskan badan, pegang pangkal kepala dengan jari anda dan tarik dengan berhati-hati 1-1. 5 cm, tahan selama beberapa minit, kemudian lepaskan perlahan-lahan, panaskan semula, dan lakukan urutan lembut. Untuk membesarkan organ lelaki, ulangi prosedur sehingga 20 kali, memberi tumpuan kepada sensasi.

Keadaan penting: senaman regangan dijalankan hanya dalam keadaan zakar yang santai, supaya tidak cedera.

Untuk pengaliran darah

Latihan ini bertujuan untuk meningkatkan bekalan darah ke tisu zakar. Adalah wajar untuk melakukan senaman dengan ereksi penuh, tetapi sangat berhati-hati agar tidak cedera. Untuk melakukan ini, anda perlu mencengkam pangkal organ dengan satu tangan, dan kepala dengan yang lain, dan dengan berhati-hati membuat pergerakan bulat, seperti memerah, memutar tuala. Ulangi latihan tidak lebih daripada lima minit, dua kali seminggu. Sekiranya rasa sakit yang sedikit muncul, latihan adalah dilarang.

Tolong Kegel

Senaman Kegel tidak akan membesarkan zakar dengan ketara, tetapi akan membantu memastikan aliran darah ke badan gua. Melatih ketegangan otot pelvis, diikuti dengan lilitan dan regangan kepala, meningkatkan ereksi dan meningkatkan orgasme pada lelaki. Teknik kerja rumah adalah untuk mengurangkan dan mengendurkan otot pubococcygeus. Latihan dilakukan sekurang-kurangnya dua kali sehari, lima belas pendekatan dilakukan.

Pastikan anda mengikuti teknik pernafasan, tarik nafas dan hembus melalui hidung semasa pengecutan dan kelonggaran otot. Untuk kesan maksimum, senaman Kegel perlu dilakukan dalam kombinasi dengan urutan dan senaman lain.

Tarik Kuasa

Latihan fizikal untuk meningkatkan dan regangan kuasa dijalankan semasa duduk. Sebelum prosedur, anda perlu memanaskan zakar dan menggunakan pelincir. Kemudian pegang kepala zakar dengan jari anda, tarik ke arah anda, pusingkan organ ke kiri dan kanan, membuat selang antara pusingan selama beberapa saat. Untuk membesarkan zakar, dinasihatkan untuk melakukan 5-6 pendekatan setiap hari. Mungkin terdapat sedikit ketidakselesaan semasa prosedur. Dalam kes apa pun kesakitan tidak dibenarkan muncul. Sakit teruk yang menyelubungi zakar adalah sebab segera untuk berjumpa doktor.

Penyemperitan bulat

Anda boleh menjadikan zakar lebih kuat dengan regangan bulat, yang serupa dengan senaman kekuatan. Perbezaannya terletak pada fakta bahawa apabila menarik zakar, pergerakan dilakukan mengikut arah jam. Syarat utama untuk melakukan teknik ini untuk meningkatkan kelelakian adalah melakukan sekurang-kurangnya 20 putaran dalam satu sesi. Adalah wajar untuk menggabungkan regangan bulat dengan jenis regangan kuasa lain, urut. Sesetengah lelaki mendakwa bahawa dengan cara ini selama sebulan latihan di rumah anda boleh meningkatkan zakar sebanyak 1-2 cm.

jelqing

Jelqing adalah teknik untuk meningkatkan saiz, isipadu, dan jisim zakar. Berdasarkan tolak darah dari pubis ke kepala. Sebelum jelqing, penting untuk memanaskan zakar dengan baik. Kemudian cuba untuk mencapai ereksi yang tidak lengkap, ambil lingga dengan dua jari, picit sedikit, perlahan-lahan gerakkan tangan anda di sepanjang organ. Tekanan tangan tidak boleh menyebabkan kesakitan. Secara berkala, untuk membesarkan lagi zakar, anda boleh melakukan kedutan kecil separuh saat. Peregangan ringan sedemikian membolehkan anda dengan cepat meningkatkan saiznya. Untuk meningkatkan pangkal lingga, anda boleh melakukan jelks terbalik (dari kepala ke pubis).

Kali pertama ketika melakukan jelqing, pelinciran (pelincir) akan diperlukan supaya tidak menyebabkan kerosakan dan keradangan pada kulit halus. Untuk membesarkan zakar, dinasihatkan untuk jelq setiap hari sekurang-kurangnya 10 minit.

Anda boleh meningkatkan maruah lelaki dengan pelbagai latihan. Banyak senaman pembesaran zakar di rumah adalah berkesan, boleh dikatakan selamat. Adalah lebih baik untuk tidak berlatih kelas dengan beban atau pam, kerana terdapat kemungkinan kecederaan serius. Untuk lebih menguasai metodologi latihan, anda boleh menonton video tentang cara membesarkan zakar di laman web pakar urologi, seksologi. Di Internet, anda boleh mencari dan membaca buku mengenai topik yang membara ini. Salah seorang pengarang hebat, Aaron Kemmer, telah menulis buku terlaris mengenai senaman pembesaran zakar yang boleh anda lakukan di rumah. Yang mustahil adalah mungkin. Seorang lelaki yang sentiasa melakukan senaman akhirnya akan meningkatkan lingganya, meningkatkan harga diri, dan memberikan separuh masa yang menyenangkan untuk hubungan seksual.