Ulasan mengenai Erogen X

 • Sherly
  Saya memberikan hadiah kepada suami saya, Erogen X Penis Enlargement Gel. Ia mempunyai ukuran normal, tetapi saya mahukan seks lebih daripada seorang lelaki. Sekarang pemangsa sebenar telah bangun dalam dirinya! Dia teruja dengan sebarang sentuhan. Dia tidak menggunakan gel dengan cara apa pun sepanjang masa pertemuan kami, tetapi zakarnya agak panjang, juga lebih tebal.
  Erogen X
 • Andri
  Saya sudah lama ingin membeli produk seperti itu. Saya menjumpai gel Erogen X, juga membelinya dengan penghantaran. Gel itu membantu saya, saya melakukan urutan zakar dengan sokongannya 2 kali sehari. Gelnya digunakan dengan baik, saya hanya merasakan perasaan yang menyenangkan. Jumlah untuk bulan + 4 cm.
  Erogen X
 • Rudi
  Saya membeli Erogen X di laman web rasmi, kerana saya memahami bahawa di sebuah kedai sekolah rendah di Internet, pengedar juga sering mempunyai palsu. Penting bagi saya untuk memahami bahawa saya sebenarnya menggunakan ubat asli. Gel itu membantu saya menjadikan zakar saya lebih tebal, dan juga meregangkannya 4 sentimeter. Hasilnya disimpan.
  Erogen X
 • Kevin
  Erogen X adalah gel terbaik yang pernah saya gunakan. Saya telah berusaha sekian lama untuk membesarkan zakar saya sendiri, saya hanya mempunyai sepuluh cm, tetapi diameternya cukup besar. Wanita-wanita itu tidak mengeluh dengan cara apa pun, tetapi saya selalu menginginkan lebih banyak. Gel itu membantu saya, sekarang sudah jelas bahawa saya mempunyai zakar yang besar, ia juga tidak menimbulkan masalah lagi.
  Erogen X
 • Rudi
  Erogen X gel membantu saya mencari jalan keluar untuk masalah yang sangat halus. Teman wanita muda saya memberitahu saya bahawa semuanya memuaskannya dengan jumlah saya, namun, sebagai wakil seks yang lebih kuat, saya mahukan lebih daripada empat belas cm. Erogen X menyelesaikan masalah ini dalam satu setengah bulan dengan bantuan zakar meningkat sebanyak 4 sentimeter.
  Erogen X
Penilaian pengguna Erogen X
4.9
20