Pam pembesar zakar

Pam vakum untuk membesarkan saiz zakar lelaki

Adakah terdapat sebarang peluang untuk membesarkan zakar menggunakan peranti bergaya dari Sex-Shop? Mari kita fikirkan.

Hari ini terdapat dua jenis pam:

 • pam vakum;
 • pam hidraulik.

Mari kita berkenalan dengan prinsip operasi mereka.

Bagaimanakah ereksi berlaku dan apakah peranan yang dimainkan oleh pam?

Dalam keadaan teruja, badan gua organ kemaluan lelaki dipenuhi dengan darah. Kemasukan cecair berlaku kerana penghasilan hormon khas. Setelah rongga diisi, ereksi berlaku. Dan di sini datang berita baik untuk semua wakil jantina yang lebih kuat: corpus cavernosum, kerana keanjalannya, mampu meregangkan. Dengan meningkatkan saiznya, anda juga boleh meningkatkan saiz organ pembiakan.

Pam memberikan tekanan negatif pada zakar, yang menyebabkan badan gua secara beransur-ansur diregangkan. Seterusnya, aliran darah yang lebih banyak berlaku, dan zakar membesar.

Pam vakum untuk pembesaran zakar

Mari kita pertimbangkan versi klasik peranti. Ia berdasarkan vakum khas yang bertindak pada tisu "maruah". Pakar mengatakan bahawa ini adalah salah satu cara paling berkesan untuk mencapai matlamat anda.

Jika anda bermain "persatuan", maka pam vakum mempunyai banyak persamaan dengan kelalang. Bentuknya phallic. Sesetengah model pam dilengkapi dengan mentol untuk penyingkiran udara. Terdapat bahagian getah pada dasar peranti untuk meningkatkan pengedap.

Bagaimana untuk menggunakan pam vakum?

Ia sangat mudah, lihat sendiri!

Arahan langkah demi langkah:

 1. Lubricate pangkal pam, letakkan zakar di dalamnya (dalam keadaan tenang). Tekan peranti pada tulang kemaluan;
 2. Pam keluar udara menggunakan mentol (jika model pam khusus anda dilengkapi dengan satu). Jika tidak, pengepaman akan berlaku secara automatik. Vakum akan menggalakkan ereksi;
 3. Buka kelalang selepas 30 saat untuk mengisinya dengan udara;
 4. Ulangi prosedur selepas keseronokan reda;
 5. Tingkatkan tempoh prosedur dan jeda dengan setiap pendekatan baharu.

Lonjakan berterusan dalam tekanan meningkatkan peredaran darah, dan darah mengalir ke organ lelaki. Ini adalah bagaimana pembesaran zakar vakum berlaku.

Hasil purata daripada menggunakan peranti sedemikian ialah + 2-3 cm. Dan ereksi lebih lama dan lebih kuat. Kelas harian berlangsung 25-30 minit. Masa ini mesti dibahagikan kepada proses itu sendiri dan berhenti seketika. Cari masa latihan disyorkan yang lebih tepat pada pembungkusan model anda. Sekarang anda tahu cara menggunakan pam pembesar zakar dengan betul.

Kontraindikasi untuk digunakan:

 • Penyakit vaskular;
 • Kecenderungan kepada trombosis;
 • Masalah buah pinggang dan hati;
 • Penyakit kulup;
 • Uretritis;
 • Peredaran yang lemah;
 • Apabila menggunakan ubat anestetik.

Kebaikan dan keburukan pam vakum

Mengapa seorang lelaki perlu mendapatkan peranti sedemikian?

Pam vakum bukan sahaja mengubah saiz "maruah" lelaki, tetapi juga mempunyai kesan positif pada ereksi. Sekiranya terdapat sebarang aduan, anda juga boleh menggunakan perangsang. Jadi untuk bercakap, singkirkan masalah pedas secara menyeluruh. Kesannya tidak akan mengambil masa yang lama untuk muncul.

Pam vakum mempunyai kos yang agak rendah. Pam hidraulik yang sama jauh lebih mahal, dan campur tangan pembedahan tidak sesuai untuk setiap lelaki.

Dengan meningkatkan peredaran darah, kesesakan dihapuskan. Iaitu, pam vakum bukan sahaja "rawatan", tetapi juga pencegahan.

Pam meningkatkan keanjalan saluran darah.

Adalah penting untuk bersediabukan akibat yang paling menyenangkandaripada menggunakan peranti yang bergaya:

 • Pam vakum selalunya membawa kepada microtrauma zakar (pecah kapilari, pembentukan bintik-bintik dan lebam) dan kekurangan kelembapan untuk kulit zakar;
 • Pendedahan berpanjangan kepada tekanan negatif boleh menyebabkan kebas;
 • Melembutkan zakar di pangkal.

Pam vakum adalah:

 1. Dengan kawalan manual. Ini bermakna peranti mempunyai mentol untuk mengeluarkan udara. Pengguna secara peribadi mengawal proses ini dan mengubah tahap tekanan.
 2. Automatik. Dalam kes ini, semuanya berlaku secara automatik. Tiada tindakan tambahan diperlukan untuk ini.
 3. Dengan fungsi getaran. Rangsangan getaran zakar telah ditambah kepada kesan standard. Ini dilakukan untuk keselesaan dan keseronokan tambahan semasa prosedur intim. Kini sesiapa sahaja boleh membesarkan zakar mereka dan mengalami keseronokan sebenar.

Hydropumps untuk pembesaran zakar

Dalam model pam sedemikian, kelalang diisi dengan air. Dalam semua aspek lain, ia adalah proses yang serupa. Tekanan negatif juga berlaku di sini, hanya dicapai dengan cara yang berbeza. Dan jika dalam contoh pertama adalah perlu untuk mengepam udara, maka dalam hal pam hidraulik adalah perlu untuk mengalirkan air.

Hydropump membesarkan organ lelaki, semasa ereksi dan dalam keadaan rehat sepenuhnya. Tempoh ereksi meningkat dengan ketara. Peranti ini menyediakan pembesaran zakar dari 2 hingga 4 cm panjang. Bonus yang sangat baik adalah peningkatan ketebalan zakar. Pengguna mencatat keputusan serta-merta selepas latihan dengan peranti, tetapi selepas beberapa ketika kesannya hilang.

Bagaimana untuk menggunakan pam hidraulik?

Arahan:

 1. Rendam peranti di dalam air dan isi kelalang dengan cecair;
 2. Letakkan zakar yang tidak teruja di dalam pam, tekan peranti dengan ketat pada badan;
 3. Cara melakukan senaman: picit korut pada pangkal pam, dengan itu mendekatkannya ke badan. Toskan air yang berlebihan. Simpan zakar dalam kelalang selama 5 minit;
 4. Lepaskan organ kemaluan dan lakukan urutan ringan selama 30 saat.

1 senaman = 3 set 5 minit.

Adakah anda ingin mendapatkan kesan yang diingini? Bersenam secara teratur. Hasilnya akan muncul dalam masa dua minggu (mula-mula lilitan meningkat, dan kemudian panjangnya).

Kebaikan dan keburukan pam hidraulik

Kelebihan:

 • Vakum berkuasa.
 • Ereksi yang berterusan dan tahan lama.
 • Prosedur ini boleh dijalankan di bilik mandi, bersama-sama dengan prosedur kebersihan biasa. Ini adalah kelebihan bagi mereka yang tidak mempunyai masa lapang yang cukup untuk aktiviti sebegini.
 • Pam diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi dan tahan lama.

Kami telah mengetahui kelebihan utama pam hidraulik. Adakah mereka mempunyai sebarang kelemahan? Satu-satunya kelemahan yang ketara ialah kos peranti yang tinggi (peranti akan menelan belanja pengguna sehingga $115). Ini benar-benar satu pembaziran yang serius, namun, pam hidraulik berkualiti tinggi boleh berkhidmat kepada pemiliknya selama bertahun-tahun.

Kesimpulan

Adakah pam zakar berkesan? Ya, tetapi anda tidak sepatutnya mengharapkan hasil segera.

Anda boleh mencapai apa yang anda inginkan hanya melalui senaman yang kerap. Ini berfungsi pada prinsip latihan di gim. Lebih banyak anda lakukan, lebih mengagumkan saiznya.

Ingat juga peraturan operasi apabila menggunakan peranti intim dalam amalan. Menjalankan prosedur dengan "mainan" berkualiti tinggi dan tahan haus. Jika peranti rosak, itu tidak begitu teruk, tetapi jika ia merosakkan alat kelamin, itu bukan jenaka. Mungkin setiap lelaki memahami perkara ini walaupun tanpa dorongan.