Arahan penggunaan Erogen X

Arahan penggunaan gel Erogen X

Produk ini terdapat dalam bentuk gel. Untuk mendapatkan hasil yang diinginkan, yang perlu anda lakukan ialah mengurut gel secara langsung ke kulit zakar.

Bagaimana menggunakan gel untuk merangsang pertumbuhan sel di zakar dan mendapat faedah maksimum? Bagaimana mendapatkan kesan terbaik untuk mencapai dan membesarkan zakar dengan panjang 5 cm, diameter 2 cm?

Anda perlu menggunakan gel dengan ketat mengikut arahan di laman web, manual kertas juga boleh didapati pada bungkusan produk. Untuk kemudahan anda, syarikat pengeluar sentiasa mengemas kini arahan, menambah maklumat baru.

Sapukan gel ke zakar dalam lapisan nipis dua kali sehari, sapu dengan gerakan mengurut yang menyenangkan sehingga diserap sepenuhnya. Gunakan gel selama 3 bulan untuk pertumbuhan struktur zakar yang boleh bergerak baik panjang dan lilitan. Anda boleh menggunakan gel sebelum melakukan persetubuhan untuk meningkatkan ereksi dan mengalami sensasi proses ini yang lebih cerah.

Arahan
Cara menggunakan Jumlah
  1. Sapukan gel dua kali sehari dalam lapisan nipis sehingga diserap sepenuhnya.
  2. Gel harus digunakan dalam masa satu bulan.
  3. Untuk ereksi dan hasil yang lebih baik, anda boleh menggunakan gel sebelum melakukan persetubuhan.
Panjang dan liputan pembesaran zakar berkadar. Meningkatkan ereksi semasa persetubuhan. Hasil jangka panjang selepas permohonan.

Pembesaran zakar akan berlaku pada minggu pertama penggunaan. Biasanya zakar tumbuh 1-1, 5 cm seminggu, juga hingga 7 cm sebulan. Jangka masa yang sesuai untuk menggunakan gel adalah 30 hari. Gunakan dana dalam kursus 2-3 kali setahun.

Seperti yang anda lihat, sama sekali tidak ada yang sukar untuk menggunakan Gel Erogen X dan mencapai hasil tanpa banyak usaha dari pihak anda. Banyak lelaki di Indonesia telah memutuskan untuk membeli dan menggunakan gel, yang berfungsi sebagai tanda kualiti untuk produk ini. Anda boleh mendapatkan sebilangan besar ulasan di Internet dan melihat sendiri.

Petunjuk penggunaan Erogen X

Petunjuk penggunaan gel Erogen X

Erogen X Gel boleh digunakan oleh sesiapa sahaja yang berumur 18 tahun ke atas. Bilakah anda harus memikirkan penggunaan gel ini?

  • Ereksi lemah dan lembap.
  • Ukuran zakar yang kecil.
  • Hubungan cepat atau ejakulasi dini.
  • Kesukaran dengan keinginan seksual.


Kontraindikasi untuk menggunakan Erogen X

Gel Pembesaran Zakar Erogen X didasarkan pada teknologi asli dan juga terdiri sepenuhnya dari bahan semula jadi. Tidak ada hasil sekunder setelah digunakan, tidak ada kontraindikasi terhadap penggunaan ubat tersebut, dengan satu pengecualian. Jangan gunakan gel dengan cara apa pun, sekiranya anda mempunyai kerentanan tinggi terhadap komponen tunggal ubat. Jangan gunakan gel pada kulit yang rosak atau meradang. Pastikan kanak-kanak tidak menggunakan produk ini. Jangan dedahkan gel pada suhu yang ketara, simpan di tempat yang kering dan tahan cahaya.

Jangan lupa bahawa sekarang ada tawaran peribadi ketika membeli gel untuk pembesaran zakar Erogen X - harga yang sangat rendah dan diskaun 50% semasa membuat pesanan di laman web rasmi pengeluar.